Kronoberg Runt

Tips på vad du kan se & göra i Kronoberg.

Besök en knalle!

Publicerad 2016-04-29 10:43:00 i Marknad,

Nu har min marknadssäsong dragit igång! Runt om i Kronobergs län kommer en rad olika marknader att hållas i år. Vill du hålla koll på var och när det äger rum? Klicka in här:

http://marknadsdagar.se/marknader-i-lanet-kronobergs-lan

Jag och min familj åkte till den lilla marknaden i Vislanda för några helger sedan. Vädret var inte helt med oss, men det regnade iallafall inte! Vi gick över marknaden på under en timme. Sista delen spenderade vi på det lilla nöjesfältet.

Tycker det kan vara så mysigt att gå där bland stånden för det känns på något vis som om jag har kastas tillbaka i tiden. Men chokladhjul, godis i papperspåse och knallar i långa rader som säljer både det ena och de andra.


Visst kan det vara lite trångt ibland och många stånd upprepar sig gång, på gång. Men att åka på en marknad lite då och då, det gör jag gärna och ävensom att det finns så många marknader i närområdet behöver det inte bli verken dyrt eller tidsödande att spendera lite tid på en småländsk marknad! 

Om

Min profilbild

Varför åka långt bort när vi kan upptäcka värden som finns nära? På denna blogg får du tips och ideér på vad man kan göra i länet. För dig som bor eller besöker Kronobergs län- För borta bra, men hemma bäst va?

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela